Ral·li Segura Viudas 
de Fotografia de Natura
Durant 24 hores i amb tot el ventall de llums
que un dia proporciona, es convida a capturar
tresors naturals que amaga l’Heretat.

Aquest tipus d’activitat, iniciada a la primavera de 2013, pretén mostrar la realitat d’un ecosistema mil·lenari amb una riquesa paisatgística i de biodiversitat de gran valor natural, que representa un dels quatre pilars que sostenen la marca Segura Viudas.

Un cop consumit el temps de competició, els participants van descarregar més de 12.000 fotografies per verificar-les i autentificar-les. Posteriorment, ja des dels seus domicilis, els fotògrafs van poder editar i triar les cinc fotografies amb les quals volien participar en cadascuna de les 4 categories competitives del ral·li: Forestal, Aigua, Vinya i Nocturna.

En total, 250 fotografies que el jurat, encapçalat pel prestigiós fotògraf Oriol Alamany, va valorar amb detall, i no poques dificultats, fins a seleccionar les 50 fotografies que millor reflectien l’objectiu del ral·li.

Aquí teniu la selecció del jurat:

D’entre aquesta selecció, es van escollir els guanyadors de la primera edició del ral·li. La fotografia de Ferran Aguilar de la lluita a vida o mort entre una sargantana i una serp va ser l’escollida com a imatge mereixedora del Gran Premi de fotografia Segura Viudas dotat amb 2.000€.

Les fotografies d’Edgar Madrenys, Ramon Grau, Pere Vila i Javier Perea van aconseguir el Primer Premi de les categories Forestal, Aigua, Vinya i Nocturna respectivament. Els premis finalistes van ser per a Francesc Balaguer, Dolors Suy, Josep M. Castelar i Oriol Muntané.

Aquí les teniu:

La bellesa i l’originalitat de les imatges lliurades confirmen l’èxit d’aquesta innovadora competició i confirma la riquesa paisatgística i natural d’un enclavament privilegiat com el de l’Heretat Segura Viudas.