Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
 

Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015.

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 
The Champagne & Sparkling Wine World Championships (CSWWC) ha celebrat enguany la segona edició del certamen on s’han reconegut diversos escumosos de l’Heretat Segura Viudas. Tres dels seus caves han obtingut la màxima distinció –medalla d’or-, un dels quals, a més, ha estat elegit millor cava d’Espanya 2015: el Reserva Heredad NV Pinot Noir i el Gran Cuvée Reserva Brut ha obtingut la menció de Millor Cava de cupatge.

PALMARÈS
 
Segura Viudas NV Reserva Heredad Pinot Noir Brut:
- Millor Cava d’Espanya 2015
- Millor Cava Blanc de Negres 
- Millor Cava monovarietal

Segura Viudas NV Gran Cuvée Reserva Brut: Millor Cava de cupatge
Segura Viudas NV Gran Reserva: Medalla d’OR
Segura Viudas Torre Galimany: Medalla d’OR
Segura Viudas Reserva Heredad Brut: Medalla de PLATA

4 setembre 2015

Gabriel Suberviola, Director d’Enologia de l’Heretat, explica que l’elaboració d’aquest Reserva Heredat, ara considerat el millor del món, s’ha fet amb la selecció dels millors raïms pinot noir de la collita del 2011. Aquest cava neix de ceps de més de 26 anys d’unes vinyes exclusives ubicades a Aiguaviva, a l’Alt Penedès. El resultat és un cava rosat pàl·lid, delicat, elegant i amb una acidesa molt fresca i viva, amb gran potencial d’envelliment.
 
Sobre el CSWWC

Creat per l’autor i escriptor britànic Tom Stevenson, un dels millors coneixedors del champagne del món, el CSWWC és un concurs on es presenten escumosos d’arreu del món. Obert a tot tipus d’estils i varietats, totes les referències presentades són avaluades per un jurat especialitzat a partir de tastos a cegues.