Les papallones protagonitzaran la verema a Segura Viudas

Avui us presentem una jornada enoturística excepcional per a tota la família en què les papallones i el raïm seran els protagonistes absoluts. El diumenge 3 de setembre descobrirem un dels tresors més preuats de la naturalesa i d'aquest entorn privilegiat: les papallones. Amb l'ajuda del nostre biòleg, aprendrem per què les papallones són un dels millors bioindicadors per determinar la salut i la diversitat del territori, i aprendrem també a reconèixer les principals espècies de l'entorn.

Començarem a les 10:30 h del matí amb un bon esmorzar de pagès, per agafar forces, i tot seguit recorrerem l'entorn natural a la cerca de les papallones més emblemàtiques del nostre paisatge. A continuació, participarem tots plegats en una trepitjada de raïm, un tast del most i una visita a la recepció del raïm per endinsar-nos en les activitats que hi ha al celler al llarg de les setmanes més importants de l'any. Reserva't el 3 de setembre i no et perdis aquesta jornada única!

13 juliol 2017

Aquesta jornada s'emmarca en la Verema del Cava, un conjunt d'activitats enoturístiques organitzades pels diferents cellers del Penedès per viure i compartir la verema amb tothom que així ho desitgi.