Juliol és el mes de la música...
amb cava Segura Viudas!

Al llarg del mes de juliol, l'agenda s'omple de cites musicals i gairebé cada dia podem gaudir d'un concert amb una copa de cava Segura Viudas. Per començar, el divendres 21 de juliol tenim una cita imperdible a l'Heretat: un maridatge gastromusical amb un menú especial, un tast dels nostres caves i vins, i l'actuació en directe de la mezzo-soprano Anna Alàs amb l'Orquestra Cambra Penedès, que interpretaran el clàssic i poderós El Amor Brujo (de Manuel de Falla). Trobareu tota la informació detallada aquí

Fins al 14 de juliol, encara podrem gaudir de l'idíl·lic entorn del Festival Jardins de Pedralbes, amb grans concerts com ara Sting, Rosana, Yann Tiersen, Jarabe de Palo, Ludovico Einaudi o Art Garfunkel. Si ets un autèntic cavalover, no dubtis a participar en el sorteig #musicaconcava i guanya dues entrades VIP  pel teu concert preferit d'aquest festival increïble.

A més a més, també podràs gaudir d'una copa de cava Segura Viudas escoltant artistes de primer nivell del panorama musical internacional a l'Universal Music Festival, al Teatro Real de Madrid. Sting, Pet Shop Boys, James Rhodes i Tom Jones són alguns dels convidats estrella que podràs veure en directe a Madrid del 5 al 30 de juliol.

I tampoc no podem passar per alt el Vijazz Penedès, on es reuneix el millor jazz amb els millors caves i vins. A l'Espai Cava, al claustre renaixentista de Sant Francesc de Vilafranca, del 7 al 9 de juliol gaudirem de les grans dones del món del jazz: Violetta Curry, la Màgia de la Veu (amb Andrea Motis) i Mayte Alguacil.

5 juliol 2017