Segura Viudas: nova entitat de custòdia de SEO-Birdlife
BIODIVERSITAT
 

Fruit de l'acord signat al celler de Torrelavit, l'Heretat Segura Viudas és des d'aquests moments nova entitat ‘Custòdia del Territori’ de l’organització internacional SEO-BirdLife. Amb aquesta col·laboració, Segura Viudas materialitza una de les seves missions principals; la de conèixer, catalogar, promoure i divulgar la diversitat biològica de l’Heretat.

8 febrer 2017
L'hivern a l'Heretat Segura Viudas
BIODIVERSITAT
 

Ara que ja tenim aquí la primavera, és hora de fer balanç dels primers mesos de treball de camp de la Susana Cobos, premi especial Mirada del IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Naturalesa, i de la seva documentació fotogràfica dels mesos d'hivern a l'Heretat. Ens aturem un moment, doncs, per contemplar els efectes de l'hivern en la vinya i els seus voltants a través de la mirada íntima i detallista de la Susana.

22 març 2017
Calçotades a l'Heretat Segura Viudas
ENOTURISME
 

Els calçots ja han arribat a l'Heretat Segura Viudas. La visita començarà a la vinya, on s'introduirà el visitant en les pràctiques de viticultura sostenible, cicle vegetatiu de la vinya i també en el patrimoni natural de l'entorn. Es continuarà fent una visita al celler i les caves subterrànies per explicar el procés d'elaboració dels nostres caves i vins. Tot seguit, s'oferià una degustació de dos dels productes del celler acompanyats d'un aperitiu de fuet, formatge i xips. Els més petits tastaran most.

9 febrer 2017
Gran Premi Segura Viudas de Fotografia de Natura 2016 | Ferran Grau i Escur
ENOTURISME
 

No, això no és un concurs dels habituals on els participants presenten el bo i millor del miler de fotografies que han fet al llarg dels darrers anys, voltant per tot el nostre meravellós planeta. El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura resulta molt més exigent pels creadors d'imatges i aquí és on es nota qui és capaç d'obtenir una imatge atractiva en un paratge "normal" i en un espai de temps limitat. Valorar les 250 fotografies que es reben cada any no ha estat mai una tasca fàcil, però aquest 2016 ha estat especialment complexe.

7 juny 2016
Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 

4 setembre 2015