Segura Viudas al Festival Jardins de Pedralbes 2016
ESDEVENIMENTS
 

La vinculació de Segura Viudas amb la quarta edició del Festival Jardins de Pedralbes s'ha tancat amb un èxit més que notable. Els més de trenta concerts oferts en els dos escenaris dels Jardins de Pedralbes s'han acompanyat amb els productes més emblemàtics del nostre celler. Els caves Torre Galimany, Brut Vintage i el cava Rosat; els vins Creu de Lavit, Mas d'Aranyó, i els joves de xarel·lo, garnatxa i rosat, han satisfet als més de 34.000 assistents al festival des de l'onze de juny d'enguany.

21 juliol 2016
Martín Gallego inicia el seu recorregut anual per l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

Martín Gallego, el fotògraf guardonat amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura 2015, ha començat el seu reportatge anual a l’Heretat. D’ara endavant, recorrerà els camins, les vinyes i els paisatges de la finca perseguint la bellesa que tots els fotògrafs de natura busquen. La seva mirada peculiar, captivada per les textures de la llum en els paisatges; l’afany que té pels detalls o el treball en un univers plàstic de contrallums, proporcionaran de ben seguir imatges de gran bellesa. 

16 gener 2016
Mas d’Aranyó 2011, Premi d’Or Especial de la DO Catalunya | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

Els Premis Vinari 2015, el concurs de vins de Catalunya, ha reconegut tres referències de l’Heretat Segura Viudas amb diversos premis. Mas d’Aranyó  2011 ha estat el vi més ben puntuat de la Denominació d’Origen Catalunya, la DO que l’empara, i s’ha endut el Premi d’Or Especial d’aquesta DO. A més, també s’ha endut una medalla de plata en la categoria de negres de criança.  El Cava Brut Vintage 2010 i el Brut Reserva Heredad 2011 s’emporten plata i bronze respectivament en la categoria d’Escumosos Gran Reserva.

15 octubre 2015
Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 

4 setembre 2015
Enoturisme amb biòleg a l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

… i veuràs com millora la teva experiència enoturística.
Fidels al nostre pla estratègic de qualitat enoturística, avui us presentem en Ricard, el biòleg ambiental que d’ara endavant us guiarà en les visites de natura per l’Heretat. Convençuts de la importància de tenir un guia amb aquest perfil, hem buscat a una persona que pugui introduir als visitants en tota la riquesa de l’univers natural de l’Heretat.

10 desembre 2015
Nuevos vins per a les taules d'estiu | Heretat Segura Viudas.
LLANÇAMENTS
 

L'estiu és cada cop més a prop. Les vacances, el temps lliure ens donen l'oportunitat de gaudir de l'abundància i la diversitat d'aliments que ens ofereix la natura. Segur que molts de vosaltres passareu hores cuinant, compartint taula, descobrint plats i regions, de dia i de nit, a la platja i a la muntanya. A l'Heretat coneixem els plaers de l'estiu i per això us volem presentar tres nous vins especialment dissenyats per a gaudir de la gastronomia de les properes setmanes.

17 juny 2015
Un any amb l'Oriol Alamany | Heretat Segura Viudas
ENOTURISME
 

La tardor del 2013 vam demanar al reconegut fotògraf de natura i paisatge Oriol Alamany que capturés el pas de les estacions durant la collita 2014 de l’Heretat. Avui, una mica més tard del previst degut a la il·lusió amb la que esperàvem que la neu fes un inusual acte de presència per aquestes latituds, us presentem el resultat d’aquest projecte engrescador. L’Oriol ha sabut captar la intimitat d’aquest racó rural del nord del Penedès en unes estudiades composicions i unes llums extremes plenes de matisos.

19 març 2015