Segura Viudas | Campanya Nadal 2016
LLANÇAMENTS
 

La coherència vers el paisatge en què s'ubica l'Heretat Segura Viudas protagonitza la campanya de Nadal d'enguany. Descobreix com es va realitzar aquesta fotografia a partir d'un full en blanc i moltes anades i tornades en bicicleta.

22 novembre 2016
Gran Premi Segura Viudas de Fotografia de Natura 2016 | Ferran Grau i Escur
ENOTURISME
 

No, això no és un concurs dels habituals on els participants presenten el bo i millor del miler de fotografies que han fet al llarg dels darrers anys, voltant per tot el nostre meravellós planeta. El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura resulta molt més exigent pels creadors d'imatges i aquí és on es nota qui és capaç d'obtenir una imatge atractiva en un paratge "normal" i en un espai de temps limitat. Valorar les 250 fotografies que es reben cada any no ha estat mai una tasca fàcil, però aquest 2016 ha estat especialment complexe.

7 juny 2016
Mas d’Aranyó 2011, Premi d’Or Especial de la DO Catalunya | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

Els Premis Vinari 2015, el concurs de vins de Catalunya, ha reconegut tres referències de l’Heretat Segura Viudas amb diversos premis. Mas d’Aranyó  2011 ha estat el vi més ben puntuat de la Denominació d’Origen Catalunya, la DO que l’empara, i s’ha endut el Premi d’Or Especial d’aquesta DO. A més, també s’ha endut una medalla de plata en la categoria de negres de criança.  El Cava Brut Vintage 2010 i el Brut Reserva Heredad 2011 s’emporten plata i bronze respectivament en la categoria d’Escumosos Gran Reserva.

15 octubre 2015
Enoturisme amb biòleg a l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

… i veuràs com millora la teva experiència enoturística.
Fidels al nostre pla estratègic de qualitat enoturística, avui us presentem en Ricard, el biòleg ambiental que d’ara endavant us guiarà en les visites de natura per l’Heretat. Convençuts de la importància de tenir un guia amb aquest perfil, hem buscat a una persona que pugui introduir als visitants en tota la riquesa de l’univers natural de l’Heretat.

10 desembre 2015
Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 

4 setembre 2015