Descobert un jaciment ibèric a Segura Viudas
HISTÒRIA
 

Després de dotze mesos de treballs arqueològics, hem descobert un jaciment d'època ibèrica a les vinyes de l'Heretat. Les troballes arqueològiques inclouen centenars de fragments ceràmics d’època ibèrica, datats entre els segles IV i III aC, i entre les quals en destaquen restes d'àmfores, tenalles i plats. Al llarg d'aquesta recerca, hem pogut identificar materials de totes les èpoques històriques: contemporània, moderna, medieval i antiga. Però, sorprenentment, l’equip d’arqueòlegs hi ha trobat una excepcional quantitat de peces ceràmiques d’època ibèrica.

26 abril 2017
Segura Viudas reconeguda com Wineries for Climate Protection
PREMIS
 

Els esforços per protegir i promoure el medi ambient i la biodiversitat que apliquem fa anys a l'entorn de l'Heretat han estat reconeguts amb el certificat Wineries for Climate Protection (WfCP). El certificat WfCP, impulsat per la FEV (Federación Española del Vino) i auditat per AENOR, avalua positivament totes les tasques realitzades al celler per combatre el canvi climàtic i el certifica com a celler sostenible.

27 març 2017
Segura Viudas: nova entitat de custòdia de SEO-Birdlife
BIODIVERSITAT
 

Fruit de l'acord signat al celler de Torrelavit, l'Heretat Segura Viudas és des d'aquests moments nova entitat ‘Custòdia del Territori’ de l’organització internacional SEO-BirdLife. Amb aquesta col·laboració, Segura Viudas materialitza una de les seves missions principals; la de conèixer, catalogar, promoure i divulgar la diversitat biològica de l’Heretat.

8 febrer 2017
Grand Cuvée Reserva, millor cava de l’any | Segura Viudas
PREMIS
 

El Grand Cuvée de Segura Viudas ha estat considerat el millor cava de l’any en la categoria low dosage dels 2016 Champagne & Sparkling Wine World Championships, organitzats pel reconegut periodista i expert en vins escumosos Tom Stevenson.

16 setembre 2016
Gran Premi Segura Viudas de Fotografia de Natura 2016 | Ferran Grau i Escur
ENOTURISME
 

No, això no és un concurs dels habituals on els participants presenten el bo i millor del miler de fotografies que han fet al llarg dels darrers anys, voltant per tot el nostre meravellós planeta. El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura resulta molt més exigent pels creadors d'imatges i aquí és on es nota qui és capaç d'obtenir una imatge atractiva en un paratge "normal" i en un espai de temps limitat. Valorar les 250 fotografies que es reben cada any no ha estat mai una tasca fàcil, però aquest 2016 ha estat especialment complexe.

7 juny 2016
Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 

4 setembre 2015