Segura Viudas: nova entitat de custòdia de SEO-Birdlife
BIODIVERSITAT
 

Fruit de l'acord signat al celler de Torrelavit, l'Heretat Segura Viudas és des d'aquests moments nova entitat ‘Custòdia del Territori’ de l’organització internacional SEO-BirdLife. Amb aquesta col·laboració, Segura Viudas materialitza una de les seves missions principals; la de conèixer, catalogar, promoure i divulgar la diversitat biològica de l’Heretat.

8 febrer 2017
Jornada de poda | Heredad Segura Viudas
ENOTURISME
 

Els mesos d'hivern són fonamentals per l'esdevenir de la propera collita. La poda, acte cultural que es repeteix al Penedès des de fa més de 2.000 anys, és la primera estratègia que realitza el viticultor per definir com serà la producció dels ceps a finals d'estiu. Per conèixer tots els secrets d'aquesta tasca us hem preparat una jornada d'enoturisme el pròxim dissabte 18 de febrer. Esmorzar de pagès, treballs de poda i passeig naturalista us donaran una completa visió de la importància de les setmanes de fred a l'Heretat i a la viticultura en general.

3 febrer 2017
Calçotades a l'Heretat Segura Viudas
ENOTURISME
 

Els calçots ja han arribat a l'Heretat Segura Viudas. La visita començarà a la vinya, on s'introduirà el visitant en les pràctiques de viticultura sostenible, cicle vegetatiu de la vinya i també en el patrimoni natural de l'entorn. Es continuarà fent una visita al celler i les caves subterrànies per explicar el procés d'elaboració dels nostres caves i vins. Tot seguit, s'oferià una degustació de dos dels productes del celler acompanyats d'un aperitiu de fuet, formatge i xips. Els més petits tastaran most.

9 febrer 2017
Segura Viudas | Campanya Nadal 2016
LLANÇAMENTS
 

La coherència vers el paisatge en què s'ubica l'Heretat Segura Viudas protagonitza la campanya de Nadal d'enguany. Descobreix com es va realitzar aquesta fotografia a partir d'un full en blanc i moltes anades i tornades en bicicleta.

22 novembre 2016
Segura Viudas a la Guia de Vins de Catalunya 2017
PREMIS
 

Arriba la nova edició de la Guia de Vins de Catalunya i, amb ella, uns grans resultats pels caves i vins de l'Heretat Segura Viudas. La guia, elaborada per Silvia Naranjo i Jordi Alcover, és de màxima referència ja que tots els tasts són elaborats a cegues i amb total transparència i rigorositat. A dalt de tot del nostre rànquing hi trobem el cava Segura Viudas Torre Galimany Gran Reserva, amb una puntuació de 9.42 sobre 10, seguit de molt a prop, amb un 9.41, del Segura Viudas Brut Vintage.

22 novembre 2016
Gran Premi Segura Viudas de Fotografia de Natura 2016 | Ferran Grau i Escur
ENOTURISME
 

No, això no és un concurs dels habituals on els participants presenten el bo i millor del miler de fotografies que han fet al llarg dels darrers anys, voltant per tot el nostre meravellós planeta. El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura resulta molt més exigent pels creadors d'imatges i aquí és on es nota qui és capaç d'obtenir una imatge atractiva en un paratge "normal" i en un espai de temps limitat. Valorar les 250 fotografies que es reben cada any no ha estat mai una tasca fàcil, però aquest 2016 ha estat especialment complexe.

7 juny 2016
Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 

4 setembre 2015