IV Rally Segura Viudas Fotografía & Naturaleza.
ENOTURISME
 

Ni els temuts xàfecs que anunciaven les previsions, ni les desitjades tempestes que esperaven alguns participants han fet acte de presència al IV Ral·li Segura Viudes de Fotografia de Natura que ha tingut lloc durant 24 hores del passat cap de setmana. Això sí, una capa de núvols mitjans que pintaven el cel de l’Heretat va oferir una temperatura ambient i una suau llum tamisada que fou molt benvinguda pels fotògrafs a l‘hora de desenvolupar la seva creativitat i sensibilitat amb les captures.

13 maig 2016
Gran Or Cinve 2016 per al Brut Vintage GR 2011 de l'Heretat Segura Viudas
PREMIS
 

El Concurs Internacional de Vins i Espirituosos (CINVE), que va celebrar les sessions de tast entre els dies 8 i 10 de febrer a Huelva, ha donat a conèixer els guanyadors de la seva 12a edició. L’Heretat Segura Viudas ha obtingut el màxim reconeixement per al seu Brut Vintage Gran Reserva 2011 amb un Gran Or, el premi que el distingeix per sobre de les millors referències ja premiades amb una medalla d’or.

8 març 2016
Martín Gallego inicia el seu recorregut anual per l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

Martín Gallego, el fotògraf guardonat amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura 2015, ha començat el seu reportatge anual a l’Heretat. D’ara endavant, recorrerà els camins, les vinyes i els paisatges de la finca perseguint la bellesa que tots els fotògrafs de natura busquen. La seva mirada peculiar, captivada per les textures de la llum en els paisatges; l’afany que té pels detalls o el treball en un univers plàstic de contrallums, proporcionaran de ben seguir imatges de gran bellesa. 

16 gener 2016
Enoturisme amb biòleg a l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

… i veuràs com millora la teva experiència enoturística.
Fidels al nostre pla estratègic de qualitat enoturística, avui us presentem en Ricard, el biòleg ambiental que d’ara endavant us guiarà en les visites de natura per l’Heretat. Convençuts de la importància de tenir un guia amb aquest perfil, hem buscat a una persona que pugui introduir als visitants en tota la riquesa de l’univers natural de l’Heretat.

10 desembre 2015
Nuevos vins per a les taules d'estiu | Heretat Segura Viudas.
LLANÇAMENTS
 

L'estiu és cada cop més a prop. Les vacances, el temps lliure ens donen l'oportunitat de gaudir de l'abundància i la diversitat d'aliments que ens ofereix la natura. Segur que molts de vosaltres passareu hores cuinant, compartint taula, descobrint plats i regions, de dia i de nit, a la platja i a la muntanya. A l'Heretat coneixem els plaers de l'estiu i per això us volem presentar tres nous vins especialment dissenyats per a gaudir de la gastronomia de les properes setmanes.

17 juny 2015
Un any amb l'Oriol Alamany | Heretat Segura Viudas
ENOTURISME
 

La tardor del 2013 vam demanar al reconegut fotògraf de natura i paisatge Oriol Alamany que capturés el pas de les estacions durant la collita 2014 de l’Heretat. Avui, una mica més tard del previst degut a la il·lusió amb la que esperàvem que la neu fes un inusual acte de presència per aquestes latituds, us presentem el resultat d’aquest projecte engrescador. L’Oriol ha sabut captar la intimitat d’aquest racó rural del nord del Penedès en unes estudiades composicions i unes llums extremes plenes de matisos.

19 març 2015