Grand Cuvée Reserva, millor cava de l’any | Segura Viudas
PREMIS
 

El Grand Cuvée de Segura Viudas ha estat considerat el millor cava de l’any en la categoria low dosage dels 2016 Champagne & Sparkling Wine World Championships, organitzats pel reconegut periodista i expert en vins escumosos Tom Stevenson.

16 setembre 2016
Papallones i insectes | Enoturisme | Segura Viudas
ENOTURISME
 

Les papallones i el conjunt dels insectes en general són els darrers protagonistes de la nova visita de temporada programada per a les setmanes vinents. Per la verema, i fins que el fred no faci acte de presència a les vinyes, les papallones i les altres famílies d’insectes són l’excusa perfecta per a conèixer un altre aspecte menys conegut de la nostre rica biodiversitat.

5 setembre 2016
Antonio Orozco al FIM Cambils 2016 | Segura Viudas
ESDEVENIMENTS
 

El maridatge de Segura Viudas amb els festivals d’estiu ha saltat de Barcelona al Festival Internacional de Música de Cambrils aquest agost per continuar apropant a grans artistes als estiuejants. En aquesta població del litoral tarragoní, destinació de referència de turisme familiar, esportiu i gastronòmic, els amants de la bona música s’hi citen des de fa 42 edicions.

10 agost 2016
Segura Viudas al Festival Jardins de Pedralbes 2016
ESDEVENIMENTS
 

La vinculació de Segura Viudas amb la quarta edició del Festival Jardins de Pedralbes s'ha tancat amb un èxit més que notable. Els més de trenta concerts oferts en els dos escenaris dels Jardins de Pedralbes s'han acompanyat amb els productes més emblemàtics del nostre celler. Els caves Torre Galimany, Brut Vintage i el cava Rosat; els vins Creu de Lavit, Mas d'Aranyó, i els joves de xarel·lo, garnatxa i rosat, han satisfet als més de 34.000 assistents al festival des de l'onze de juny d'enguany.

21 juliol 2016
Gran Premi Segura Viudas de Fotografia de Natura 2016 | Ferran Grau i Escur
ENOTURISME
 

No, això no és un concurs dels habituals on els participants presenten el bo i millor del miler de fotografies que han fet al llarg dels darrers anys, voltant per tot el nostre meravellós planeta. El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura resulta molt més exigent pels creadors d'imatges i aquí és on es nota qui és capaç d'obtenir una imatge atractiva en un paratge "normal" i en un espai de temps limitat. Valorar les 250 fotografies que es reben cada any no ha estat mai una tasca fàcil, però aquest 2016 ha estat especialment complexe.

7 juny 2016
Gran Or Cinve 2016 per al Brut Vintage GR 2011 de l'Heretat Segura Viudas
PREMIS
 

El Concurs Internacional de Vins i Espirituosos (CINVE), que va celebrar les sessions de tast entre els dies 8 i 10 de febrer a Huelva, ha donat a conèixer els guanyadors de la seva 12a edició. L’Heretat Segura Viudas ha obtingut el màxim reconeixement per al seu Brut Vintage Gran Reserva 2011 amb un Gran Or, el premi que el distingeix per sobre de les millors referències ja premiades amb una medalla d’or.

8 març 2016
Mas d’Aranyó 2011, Premi d’Or Especial de la DO Catalunya | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

Els Premis Vinari 2015, el concurs de vins de Catalunya, ha reconegut tres referències de l’Heretat Segura Viudas amb diversos premis. Mas d’Aranyó  2011 ha estat el vi més ben puntuat de la Denominació d’Origen Catalunya, la DO que l’empara, i s’ha endut el Premi d’Or Especial d’aquesta DO. A més, també s’ha endut una medalla de plata en la categoria de negres de criança.  El Cava Brut Vintage 2010 i el Brut Reserva Heredad 2011 s’emporten plata i bronze respectivament en la categoria d’Escumosos Gran Reserva.

15 octubre 2015
Martín Gallego inicia el seu recorregut anual per l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

Martín Gallego, el fotògraf guardonat amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura 2015, ha començat el seu reportatge anual a l’Heretat. D’ara endavant, recorrerà els camins, les vinyes i els paisatges de la finca perseguint la bellesa que tots els fotògrafs de natura busquen. La seva mirada peculiar, captivada per les textures de la llum en els paisatges; l’afany que té pels detalls o el treball en un univers plàstic de contrallums, proporcionaran de ben seguir imatges de gran bellesa. 

16 gener 2016
Enoturisme amb biòleg a l'Heretat Segura Viudas.
ENOTURISME
 

… i veuràs com millora la teva experiència enoturística.
Fidels al nostre pla estratègic de qualitat enoturística, avui us presentem en Ricard, el biòleg ambiental que d’ara endavant us guiarà en les visites de natura per l’Heretat. Convençuts de la importància de tenir un guia amb aquest perfil, hem buscat a una persona que pugui introduir als visitants en tota la riquesa de l’univers natural de l’Heretat.

10 desembre 2015
Reserva Heredad PN, millor escumós de 2015 | Heredad Segura Viudas
PREMIS
 

El concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha coronat aquest vi com a millor escumós de l’estat, juntament amb altres 11 referències regionals d’altres indrets del món. Els resultats d’aquest certamen, que dirigeixen els britànics Tom Steenson i Essi Avellan MW, s’han donat a conèixer aquest mes de setembre al Vintners’ Hall de Londres davant un centenar de productors, elaboradors i periodistes especialitzats del sector.
 

4 setembre 2015